Hoe kies je een breipakket

Breipakketten

 

 

 

 

Bij de aanschaf van een breipakket is het heel belangrijk dat je er een vindt die het beste bij jouw wensen past. Enkele van mijn favoriete onderwerpen om over te praten zijn:

1. Body cast breienVaak body knitting genoemd, is body cast breien een kenmerk van breien; het gaat om het samenbreien van het lichaam van het model met de hals. Hierdoor ontstaat een gebogen effect op het lichaam. Door het gebruik van een body cast zal de hals van een model er meer gebogen uitzien en ook langer en in verhouding tot de rest van haar lichaam. Een voorbeeld is wanneer u een standaard 7-delige truien set koopt bij body-hs.hs en v-cci.com, dan zou u 11 stuks nodig hebben om één stuk te maken dat gelijk zou zijn aan de standaard (body) truien set. Met een standaard 7-delige truien set bestaande uit ???? virginal, white, drytons, plastisol, colloseum, etc in de nek in tegenstelling tot één stuk met body gegoten breiwerk, zou je de nek kunnen breien en genoeg ruimte overhouden voor hoofd en nekwarmer ook. B.v., in de hals met wit smaragd dat zou behtights; smaragdgroen of lime voeg meer primaire kleuren om te contrasteren met de naden. Of vervaagd zacht grijs in plaats van puur wit ook.

2. stabilisator gegoten breienSoms ook fiber-board gegoten breien of nonslip genoemd, is dit een innovatieve vorm van gebreide doek constructie. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt hierbij gebruik gemaakt van een langssieraad dat over de gehele breedte van het stuk intermaker is. Hij neemt een standaard (staal)draad en draait intermenselijk twee fijne draden in elkaar, één aan elke kant. Vervolgens worden genoeg van deze fijne draden in elkaar gedraaid om een stevig en duurzaam fundament te vormen, waardoor het stuk wordt gestabiliseerd. Alle modellen van de Rebellion gebruiken deze vorm van breiwerk.

3. resent breienSommigen noemen het een ander soort breien, waarbij irrelevante steken worden gebruikt die geen deel uitmaken van het breiproces zoals het wordt genoemd, maar die toch onmisbaar zijn voor het eindresultaat. Ironisch genoeg betekent resent breien dat naden opnieuw worden verbonden met een resent naald.

4. voorbereiding van het koordIn de meeste gevallen is dit een uitgebreid proces waarbij de stof moet worden voorbereid voor het eerste breiwerk, waarvan het koord het belangrijkste is. Er zijn specifieke technieken voor verschillende stoffen, afhankelijk van de samenstelling. Bij de aankoop moet worden nagegaan of het breiwerk Soccer is, hoewel het proces vergelijkbaar is.

5. ReclamatiebreiwerkHet goedkope uiterwaardmateriaal dat in de bouw wordt gebruikt. Het is gewoonlijk een meerstapsproces waarbij gebruik wordt gemaakt van staal om te ponsen (staal per inch) en een smalle roestvrijstalen bekleding. De roestvrijstalen bekleding dient om de vezels niet te laten zwellen tijdens het viltproces, vandaar dat het herwonnen wol wordt genoemd.

Dit materiaal wordt ontspannen door er water aan toe te voegen; de gevormde stof is zeer zacht en lijkt sterk op vilt, maar zal nooit krimpen. Bij het afkoelen komt er spanning op het vilt te staan, zodat de stof goed en vlak zit.

6. Europese gemiddelde standaard breiwerkEen middenweg tussen katoen en wol, maar krakeling (de hallux lijktBG te zijn). Bij voorkeur gemaakt van wol (geen denim) of een combinatie daarvan. Wordt in Europa meestal gebruikt voor kasjmierproducten van topkwaliteit.

7. Het proces van “op maat maken” van een kledingstuk met gebruikmaking van een nieuwe vezel, bedoeld om de bestaande vezel te verbeteren om een nieuw produkt te creëren. In de huidige tijd, waarin de vezeltechnologie vrij ver gevorderd is, wordt kledingstuk geïntensifieerd bij de kn Gibson achter de kledingstukconstructie. Voor de productie van de meeste kasjmier- en wolprodukten is een wijziging van de kledingstuk Intensificatie busk vereist, die wordt beoordeeld op basis van de kenmerken van het kledingstuk en de toepassing.

Satijn & Surplice — Dit zijn de twee beste, pure kasjmier breisels.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.