De waarheid over controle

Controle?! Laat los! De kern van leren loslaten is: De onvolkomenheid van  het leven

Beheersing van sijpelen en gemalen vlees van uw rund- of varkensvlees. Dat is de reden waarom de meeste mensen, van ervaren tot beginners, alleen de producten gebruiken die vrijwel niets verzegelen. Als u een van degenen bent die er de voorkeur aan geeft uw product vooraf te maken voordat u het gebruikt, raden we u aan het niet vooraf te maken. Het enige dat je vooraf moet bereiden, is het eten, en de meeste mensen gebruiken plastic dienbladen.

De meeste experts zijn het erover eens dat het beste afdichtingsproduct er een is met een mat oppervlak en een vlakke bodem. Twee producten die hier in de buurt komen zijn Cellulean en Cellulean Advanced. Beiden hebben hun eigen voordelen. In sommige opzichten zijn ze allebei bijna hetzelfde. Ze zijn beide meerlagig en hebben een exclusieve oliebasis. Ze hebben ook sojawas als een van hun hoofdingrediënten, die niet-toxisch en hypoallergeen is. Hun prijzen zijn ook bijna hetzelfde: $ 29 voor Cellulean en $ 28 voor Cellulean Advanced.

We hebben er een paar opgezocht voor het meest effectieve product. Niemand leek te kunnen opscheppen over een voorsprong op de ander. Toen we de producten vergeleken, leken hun prijzen voor sommigen te hoog. Als we naar de productiebedrijven keken, bogen de meesten van hen op een "verkoop er een, ontvang er een gratis" of een "koop er een, ontvang twee" promo's. Een dergelijke garantie of voordeel wordt niet geboden voor de afdichtingstapes.

Sommige fabrikanten bieden u "kamers" aan om de zelfklevende vellen te variëren. Dit is een kamer die is gebouwd als een huis, met alle toeters en bellen. De vangst is dat de kamer is gemaakt met het specifieke doel om als thermische roker of grill te dienen. Kamertemperatuur is vrijwel nutteloos voor het roken. De prijs voor dit soort speciaal paneel is $69 per deur. Dit lijkt misschien veel geld om te betalen voor een zelfklevende diepvrieszak, maar als we de kosten per vierkante meter van een thermische roker die is gebouwd om te roken vergelijken met een kamer met dezelfde capaciteit die als keukenmachine wordt gebruikt, is het verschil duidelijk . De roker levert betere resultaten.

We raden aan om alleen Cellulean of soortgelijke producten in de keuken te gebruiken. Voor elk ander gebruik maken de producten geen praktisch verschil. Het enige voordeel dat Cellulean kan hebben ten opzichte van Cellulean Advanced, is dat de tape nog steeds beschikbaar is, terwijl de Advanced een gesloten systeem is, zonder ruimte voor andere producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.