Hoe houdt u uw mobiele telefoon beschermd?

 Gratis stockfoto met Aziatisch meisje, Aziatische vrouw, familie

Het komt zelden voor dat we onze mobiele telefoon gebruiken om naar muziek te luisteren. Meestal gebruiken we onze laptops of CD- of MP3-spelers om dat te doen. Maar als je een muziekliefhebber bent en je moet ook je mobiele telefoon bij je hebben, dan moet je je eigen kabel organizer bij je hebben. De interne structuur van de kabel organizer heeft de vorm van een rechthoek. Er zijn sleuven voor 4-40 stekkers. Alle kabels kunnen gemakkelijk worden vastgemaakt aan het interne frame. U kunt ook de interne hoogte aanpassen. Deze functie is ideaal voor het opbergen van de oplaadkabel van uw mobiele telefoon.

Het product is gemaakt van ABS-kunststof. Dit kunststof materiaal is flexibel en duurzaam. Daarom kunt u er zeker van zijn dat het een lange tijd mee zal gaan. De uitneembare accu is voorzien van een batterij die gemakkelijk te vervangen is. U kunt het batterijpak gemakkelijk verwisselen, want het heeft ook een eigen snoer om het snoer te bewaren zodat u gemakkelijk op internet kunt surfen. De interne mesh vakken zorgen ervoor dat u uw mobiele telefoon opgeladen kunt houden. Deze kabel organizer is ontworpen om een greatorganization tool voor al uw mobiele apparaten te vormen. Alle kabels kunnen worden opgeborgen in de gecreëerde rechthoeken. Op deze manier zal het zoeken naar kabels geen zorg meer zijn.

Bovendien is het product ook uitgerust met een groot aantal vakken voor meer accessoires, zoals de batterijlader, een audiokabel en nog veel meer. U kunt er zeker van zijn dat alle kabels veilig opgeborgen blijven. U kunt uw mobiele telefoon opgeladen houden terwijl u op reis bent. U kunt uw oplader en geheugenkaarten meenemen in de organizer. Op deze manier bent u klaar om telefoongesprekken te voeren met uw mobiele telefoon.  Kabel Organiser

Dit apparaat is zeer uniek omdat het een unieke interne veerspoel heeft. De veer is in staat om de zware belasting van het apparaat te dragen. Dit in tegenstelling tot de gewone veer die niet lang meegaat. U moet ervoor zorgen dat u de elektrische kabels volledig omwikkelt en ervoor zorgt dat ze stevig vastzitten voordat u ze gebruikt. Bovendien heeft het een unieke drie-standen schakelaar. U kunt de veer gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften. Hij heeft ook een hoogte van 11,75 inch. Dit zou het voor u gemakkelijker moeten maken om het te hanteren.

Het product wordt momenteel aangeboden in 3 kleuren. U kunt kiezen uit blauw, groen en rood. U kunt ook kiezen uit verschillende tinten. U kunt ze krijgen via online winkels waar u kunt kiezen welke u het beste bevalt. De prijs van dit product is 49,99 dollar. Deze prijs is een beetje duur in vergelijking met de vele draadloze telefoonmodellen en merken die op de markt verkrijgbaar zijn.

Dit model is in principe hetzelfde als het product van Phone Broadcast. Het verschil zit hem alleen in de prijs. U krijgt echter veel functies bij de aankoop van dit product. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. U kunt kiezen voor de originele zwart, oranje of roze. U kunt ook kiezen voor de heavy duty nylon en plastic.

De Phone Broadcast 800 is de beste manier voor u om uw mobiele apparaten volledig opgeladen te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.