Wat is een hanger

Edelstenen hangers

 

 

 

 

 

Een edelstenen hanger is een versierd voorwerp dat om de hals wordt gedragen. Hangers komen veel voor en zijn meestal zeer aantrekkelijk. Hangers worden vaak geassocieerd met religie en de geschiedenis van de mensheid. Hangers zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van stijlen. Er zijn hangers van verschillende grootte, vorm en snit. Ze kunnen bezaaid of effen zijn. Verschillende hangers nemen verschillende delen van het lichaam in beslag.

Een halssieraad is een sieraad dat wordt gebruikt om de hals te verfraaien. Het kan om het even welk voorwerp zijn dat aan de hals wordt gedragen. Het kan een ring, een armband of een halsketting zijn. Halssieraden worden in vele stijlen gedragen. Er zijn gewoonlijk drie basisstijlen en drie variaties op hetzelfde thema.

De eerste stijl is het standaard halssieraad, dat bestaat uit een cirkel, vaak met of zonder lijnen, die aan de voorkant van de borst wordt gedragen. Dit is een standaardtype ornament dat kan worden gedragen door mannen of vrouwen, zuigelingen of volwassenen. Hangers die bestaan uit halfedelstenen worden vaak gedragen om in de vorm van een armband te worden gevormd. De standaard halsketting hanger is vaak de meest populaire en de meest veelzijdige van alle hangers. Hij is ook het gemakkelijkst te vormen en te modelleren.

Een tweede halssieraad is de touwketting. Een touwketting wordt vaak zo gestyled dat hij over de borst of op de schouder hangt. Sommige touwkettingen worden aan de voorkant gedragen met een brede gesp om bandjes om te kunnen doen en om modieuze stijlen te creëren wanneer een enkele halsketting zwaar is. Touwkettingen hebben vaak hangers die zijn bevestigd aan de basis, die een wapperende draad is.

Een derde sieraad is de halsketting met rekbaar koord, die vaak in groepjes, als een groep van zes, wordt gedragen. Sheer cord, of rekbaar koord kettingen zijn een populair item en zijn vaak erg gewaagd. Rekkoordkettingen zijn gemaakt van langwerpig staafkoord. Ze worden vaak rond het lichaam gedragen, meestal rond de schouders, handen en voeten, en kunnen om de hals worden gedrapeerd, vooral bij avondkleding.

Een vierde halsversiering is de waterpijp, die gewoonlijk uitloopt in een lange slanke vorm. Zij hebben meestal de vorm van een lang dun wijnglas met uitlopende uiteinden. De waterpijphanger wordt vaak in groepen gedragen, hetzij met een lang zijden stuk aan één kant, hetzij met een korte ivoren of gouden pijp.

Een vijfde ornament is de zonnebloem. Een zonnebloem is een icoon van de lente, maar is ook een embleem van het geloof. Hij is gemakkelijk te zien in stukken waarop hij is afgebeeld terwijl hij wordt gewassen bij een bron aan het water. Van oudsher wordt de zonnebloem ook in verband gebracht met de geloofsbelijdenis, omdat hij in de christelijke iconografie op grote schaal als versiering werd gebruikt, zodat sommige christelijke vrijgevigheden erin werden vermeld.

Andere zesde verjaardag geschenken zou zijn zilveren armbanden die zijn gegroeid rozen in hen. Een zilveren armband kan worden bezaaid met zoetwaterparels of zoetwaterparels zijn opzettelijk in.

Lange zilveren halskettingen kunnen hangers hebben die bloemblaadjes imiteren. Sieraden die de komst van de lente imiteren zijn ook populair, zodat het de vreugde van het nieuws met haast uitdrukt. Pasgeboren baby’s worden ook vaak versierd met stukken die hen verwekken uitbeelden. Dit is ook een herinnering om God dankbaar te zijn voor haar gaven, waarvan men gelooft dat ze worden gegeven door de mens te bedekken.

Meer recente toevoegingen aan de reeks van verjaardag geschenken bestaan uit gepersonaliseerde stukken van sieraden die kinderen worden aangemoedigd om te dragen wanneer mogelijk. Deze kunnen variëren van kleine stukken tot grotere, met inbegrip van een die letterlijk het hele lichaam van een baby neemt. Een ander voorbeeld van een gestileerde sieraad dat online kan worden gekocht is een sterling zilveren kompas. Het is een prachtig gegoten zilveren charme die is ontworpen om precies te kijken als een zilveren charme die men zou kunnen ontvangen als een jubileum geschenk.

lees meer:

Bohemian sieraden

Ibiza armband

Leave a Reply

Your email address will not be published.