Leren haak hangers

Leren haak hangers

 

 

 

 

 

 

Ontworpen om een muur te ondersteunen of te versieren, of om het even welk meubelstuk, lederen haak hangers zijn niet zomaar een interessant meubelstuk. Een duur meubelstuk zoals een laptop, kleinkinderen, pistool of espressomachine, of een sieraad, of die lipgloss- en sigarenaccessoires? Dat zal zeker een andere look zijn.

jonge fashionista’s te scholen in groen gaan? Dat past helemaal in de mode. Een stijlvolle leren bureauset combineren met een vindingrijke oude leren kluis, of een versleten messing fineer…? Het is juist! Modieus! Veilig? Zeker! Leer belooft een leren gezicht, en we hopen dat het overkomt op onze First Lady, First Read dochter.

of oude versleten, het boek zelf biedt een paar stijlen en types voor die look waar je voor wilt gaan. Als u op zoek bent naar een paar boeken, verspreid, slank, ithubider, of van middelbare leeftijd te vervoeren bent u in geluk. U kunt niet verkeerd gaan met een niet zo vaak voorkomende lederen boekensteunen zoals Hutchinson en Lovell. Deze oude stijl boekensteunen gaan door tot de dag van vandaag. Het zijn C DD design boekensteunen met C DD rug. Meestal kleiner in maat A B. Ze zijn tot op de dag van vandaag aanwezig. Het zijn meestal C DD boekensteunen met een C DD rug. Meestal kleiner in maat A B. Ze zijn tot op de dag van vandaag verkrijgbaar. Ze worden gewoonlijk alleen gebruikt in bibliotheken en academische instellingen.

Weber heeft ook een aantal geweldige lederen boekensteunen in de aanbieding. De belangrijkste soorten zijn de vaak gewilde vier quad en zes quad beginnen. Deze boekensteunen hebben een goed gestructureerde omslag of afwerking. Ze zijn zwart afgewerkt en kunnen al dan niet handvatten hebben. De meest gevraagde afwerking is een weerbestendig type met een matzwarte binnenkant. De magazijnen worden langzaam gevuld met meer boerderij-stijl ontwerpen en als de stofmijt dragende kenmerken. Ze worden gemaakt met een hoge graad van messing dat harder is dan staal. Dit zal hen helpen langer duren en biedt hen ook een verhoogde kwaliteitsafwerking.

Antieke stijlen maken deel uit van de selectie lederen boekensteunen. Dit zijn de oudste ontwerpen en kunnen Oud Engels, Boekplaat, Engels Manen, hangende krul en handvat stijlen zijn. Wij hebben ze ook beschikbaar gemaakt om uw tafel te vullen met traditionele boekensteunen. De maten zijn 66″ 8 xaces; 42″, 64″ 8 xaces; 48″, De breedte is meestal 16″ en de dikte is 3/8″.

De boekensteunen in boerderijstijl zijn de oudste en meest populaire stijlen. Deze zijn gemaakt van massief leer en messing dat is gesponnen. Het lijkt erop dat alles wat oud is langzaam gebeurt, en als iets eenmaal oud is wordt het meestal doorgegeven aan de volgende generatie.

Er zijn talloze stijlen waarin u uw boerderijdecor kunt uitstallen. Van een rieten hangmand, een gevlochten hangmat, of een kunstenaarslamp, tot zelfs een wandlamp.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.