Thee paketten

 

Thee pakketten

 

 

 

 

Dit is een selectie van theeën uit de categorie thee paketten. Deze theesoorten zijn gekozen vanwege hun individuele persoonlijkheid, smaak en levensstijl. Met de Losse Thee-collectie kunt u zich laten verwennen door theeën van uitzonderlijke kwaliteit en extreme versheid.

Thee paketten – Het proces begint met het snijden van theebladeren in afzonderlijke blaadjes. De theebladeren worden vervolgens 4-6 maanden in de schaduw gelaten om te fermenteren. Door de vertraging van het rijpingsproces kunnen de theeblaadjes hun volle smaak ontwikkelen. Wanneer het juiste moment is aangebroken, worden de theeblaadjes van hun schil ontdaan en is de gefermenteerde theebloeistof klaar om te worden gedronken.

3 uitzonderlijke theesoorten, en een van de meest betaalbare theecategorieën op de markt, is de keuze van JustGiving’s Tea, een van de meest geliefde en beroemde theemerken ter wereld. Het rijke en traditionele theezakje met achio – een subtiele en sterke drank die een mix is van oolong en zwarte thee. Deze drank heeft een romige en zachte smaak. Het cafeïnegehalte van de thee is 0,8%, en het biedt het lichaam veel gezondheidsvoordelen. 0,8% van de koolhydraten in de hele thee wordt geleverd door het hoge gehalte aan voedingsvezels in de thee. Het dagelijks drinken van één kopje thee kan het risico op darmkanker met 30% verminderen. Het wordt ook sterk aanbevolen voor maagkankerpatiënten.

Het tweede uitstekende merk thee is Tava Tea. Met een apgarscore van 2,5% biedt deze thee een grote hoeveelheid gezondheidsvoordelen. Het bevat een evenwichtige combinatie van voedingsstoffen, en het cafeïnegehalte bedraagt 17,9%. De aanbevolen dagelijkse inname van thee is ongeveer 45 tot 60 graden. Vandaar dat deze thee bij uitstek geschikt is voor de mensen die in noordelijke landen wonen.

De derde groep van de bekendste en meest gewaardeerde theesoorten zijn die welke worden geproduceerd door de Camellia Sinensis Sustainable Business. Het certificeringsproces wordt op alle niveaus van het bedrijf toegepast, om de consistentie en traceerbaarheid van de hulpbronnen te waarborgen. Naast de certificering blijft het merkteam van Camellia Sinensis sterk betrokken bij de ondersteuning van de groeiende vraag naar groene thee. De certificering en de ondersteuning werken als één geheel om de kwaliteit van het product te garanderen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.