SOS-armband

SOS armband kind

 

 

 

 

Ouderschap en multitasking kan soms echt lastig, hoe beter je leert hoe om te gaan met situaties, zodat u en uw kind zijn beide veilig. Een geweldige manier om een glimlach op het gezicht van uw kinderen te toveren en om uw babysitter soms te helpen, is om ze heel uniek te maken. Een voorbeeld zou een bodypaint voor uw kinderen zijn of een SOS-armband die hen in elke situatie kan helpen. Je hoeft maar een paar eenvoudige stappen te volgen.

U moet beslissen welk materiaal u gaat gebruiken – elastiek (elastiekjes), nylon- of zijdedraad, edelstenen of parels, kralen, hangers of decoraties. Nylon en zijdedraad zijn het meest soepel, maar ook het duurst. U kunt deze materialen vinden in speciaalzaken bij u in de buurt en online. De hardere kralen en parels werken het best wanneer ze worden samengevoegd met niet-poreuzeClear lijm… een doorzichtige bekleding die er aan de buitenkant uitziet als polyester. Voor parels kunt u een semi-duurzame lijm gebruiken, zoals Superbaby. De semi-duurzame lijm werkt ook goed op elaston. De Superbaby spons werkt goed met wrijvingsvrije parels.

De laatste stap is het vastnaaien van de armband of halsketting/enkelband om de pols. Het enige voorbehoud hierbij is dat parels en edelstenen niet veel langer dan een jaar of twee meegaan. Het is echter juist om te zeggen dat edelstenen kunnen “feesten” in het armbandje / enkelbandje van uw kind als u voorzichtig bent. Probeer baby’s sieraden en lichaam geverfd te houden om te voorkomen dat er lijm/resten op komen. Ik zou de naam van waar u deze stukken krijgt aan u willen overlaten, maar als u het mij vraagt, zeg ik dat u een dienst gebruikt die aangepaste armbanden en juwelen doet en de naam van uw jonge geitjes daar op de armband/het enkelbandje aanpast.

Nu kunt u pronken met uw kind of ze geven aan vrienden of familieleden die niets weten over kinderen of borstvoeding. Ik had ooit een verloskundige die me vertelde dat borstvoeding verboden zou moeten worden en dat het alleen een probleem is tenzij een vrouw een assertieve vorm van borstvoeding geeft. Laten we eerlijk zijn, niemand kan een vrouw dwingen haar kind borstvoeding te geven of borstvoeding te geven in het openbaar, maar met een beetje planning kunnen uw kinderen nog steeds krijgen wat ze nodig hebben en willen van uw borstvoeding.

Een baby heeft *minstens* vier voedingen per dag nodig. Als ze niet genoeg melk krijgen, zullen ze om meer vragen. Als een baby 6 maanden oud is, maar zijn voeding een te grote hoeveelheid stikstof bevat, is het mogelijk dat hij een “zieke baby” wordt. Uw kinderarts zal u behandelingsopties voorstellen. Voor mijn zwangerschap hebben ze een test gedaan door me twee flessen te geven met mogelijk alleen moedermelk, blikjes appelsap van 5 oz en 19 flessen wei-eiwit. (Creatief dat ik het weet!!) Uiteindelijk kreeg ik melk en appels en voelde mijn baby zich helemaal niet ziek.

lees meer:

SOS armband kind

SOS bandje

Leave a Reply

Your email address will not be published.