Pizza Oven Fabrikanten

Pizza oven

 

 

 

Er zijn talrijke fabrikanten van pizzaovens. True Neat was de eerste en enige pizza oven fabrikant die een dubbelwandige, verzegelde en geïsoleerde Neat commerciële type oven maakt. True Neat gebruikt zakken voor het koken en heeft een 1 inch dikke “hoge dichtheid” glazen deur. Het heeft verscheidene controles om gebruiker te helpen de hitte aanpassen zoals gewenst.

In de aanwijzingen staat dat u de oven moet bekleden met een metalen of gietijzeren plaat en ervoor moet zorgen dat deze even dik is als het deeg. Door de opbouw van stoom van de bodem van de oven zal de bovenkant van de oven veel sneller klaar zijn met bakken dan een oven zonder bekleding.

Volgens de instructies duurt het iets langer om de pizza te bakken, maar de extra tijd is het zeker waard.

De bodempan van de oven is vrij heet, maar de stoom helpt voorkomen dat de bodem verbrandt.

De pizza is goed gebakken, maar niet super gebakken. Dit geldt voor alle rechthoekige ovens, maar er zal wat bruinverkleuring en knapperigheid zijn. De smaak is net zo goed als een pizzelle uit een echte oven.

Veel gebruikers houden niet van het vals bruin in de onderste laag. De bovenkant van de oven is vrij heet, dus veel mensen moeten de oven lager zetten om de warmte te verminderen.

De ovenwagen is niet inbegrepen. Ik heb echter in andere reviews gelezen dat deze er vaak wel bij zit. Het is moeilijk om het in de Verenigde Staten te vinden.

De kooktijd van de taartkorst is kort; ik zou zeggen ongeveer 4 minuten. Dit is kort genoeg om het fornuis op te warmen voordat de taart in de oven gaat. De laatste fase van het proces, waarbij de pastei nog een minuut of twee goed doorbakken wordt voordat hij in de oven gaat, is niet snel genoeg om een volledige pizza te maken. Hoe vaak dit gebeurt, hangt af van het soort pizza dat wordt gebakken.

Een pizzaoven is niet groot, maar hij is wel voorzien van 3 rekken. De oven is vrij groot en u zult hem vaak naar de achtertuin moeten verplaatsen om in het weekend te kunnen bakken.

Uit verschillende reviews over de pizzaoven blijkt dat gebruikers er weinig over te klagen hebben. Het weinige commentaar dat ik heb gelezen varieert van “Veel beter dan mijn pizza machine” tot “Verslaat PizzAmp!” Een gebruiker zegt zelfs: “Het is een beetje overgewaardeerd, maar nee tot het is niet slecht.”

Een pizzaoven is een goede investering voor serieuze pizzaliefhebbers, of voor wie om andere redenen in zijn oven moet bakken. Hij is stevig genoeg om eersteklas pizza’s te verwerken en is gemaakt om lang mee te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.