inductietherapie

Sacraal therapie

 

 

 

 

 

De craniosacraal-therapie kan worden toegeschreven aan een verbetering van de gezondheid. Hiervoor heb je ook een craniosacraal therapeut nodig. Het maakt gebruik van lichte aanrakingstechnieken om het neurologische pad van de nek te verdiepen en op te ruimen, ondanks de zachte stimulatie.

De populariteit van de craniosacraaltherapie is vooral in de Verenigde Staten sterk toegenomen. Hoewel de therapie sterk verschilt van de standaardmethoden van massage, heeft zij een aantal positieve resultaten opgeleverd, waaronder: verlichting van het prikkelbare darmsyndroom, inductie van een tintelend gevoel, verbetering van de hormoonspiegels, vergemakkelijking van de haargroei en consolidatie, hypofyse-lopers, het beeld van Harvard-auteurs van diepe hersenstimulatie, het optreden van verhoogde zenuwgroei in de nek en het hoofd, en het vrijkomen van endorfine en pijnbeheersing te zamen met de terugtrekking van vele biologische invloeden.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) merkte op dat er bewijs is van ten minste acht placebogecontroleerde werkzaamheidsonderzoeken, waarvan er vier ten minste sterke aanwijzingen van werkzaamheid lieten zien.

Cranio-Sacraal Therapie is gebaseerd op een consensus van internationale deskundigen in het evalueren van gezondheidsaandoeningen en -resultaten. Het maakt gebruik van een wetenschappelijk gevalideerde informatiebasis gecombineerd met neurologische beoordelingen. Daarom kan het worden gebruikt als een hulpmiddel op dezelfde manier als andere alternatieve behandelingen, zoals lichaamsbeweging en meditatie. Het zou gemakkelijk beschikbaar moeten zijn voor het publiek, aangezien het geen neveneffecten heeft en geen risico van verkoopbaar commercieel voordeel inhoudt.

1. suprapARCH rescue therapy is een afstammeling van craniosacraal therapie. Het is een chemische massage (kinesiologie) die uitsluitend wordt gebruikt voor de behandeling van de craniosacrale haak- of ankerpunten. Hierdoor ontstaat een gevoel van sympathische stimulatie en dient daardoor als tegenwicht voor spierspanning en -spanning.

2. Spinale overbrugging is een techniek die is opgenomen in de craniosacrale therapie die zachte aanraking gebruikt om de chiropractische fixatie die is gebruikt in de traditionele spiertesten te PLAATSEN (acupressuur). De zachte aanraking wordt toegepast op de zachte buitenrand van de buitenste rand van de voorhersenen, net boven het niveau van de hippocampus.

3. De ideale toepassing zal zijn op de spier binnen de bursiversnede. Bij deze techniek liggen de elektrische signalen van de zenuw die de kromming activeert, in het gebied van de midden- en achtervoorhersenen waar de duikersspier zich bevindt. Dit is de plaats van actieve signalen en boodschappen die het autonome zenuwstelsel beïnvloeden.

Het leiden van Oefening en Medicatie in craniosacraal therapie

Oefening en pijnbestrijding zijn niet de enige componenten die nodig zijn voor pijnbestrijding. Het is nodig om de aandacht weg te halen of te richten van de acupressuurpunten en de perifere zenuw te stimuleren voor effectieve pijnvermindering en invaliditeitsmanagement. De centrale sensorische meridiaan loopt van de antennes van de craniosacrale zenuw rond de nek.

De sensorische meridiaan loopt van de gevoelszenuw van de nek en de huidzenuw van de mediane en ulna-externe basis. Deze meridiaan zal normaliter gepaard gaan met spiertesten, met name in de nek en de schouders.

De stappen zijn:

Nu, pijnverlichting wordt meestal alleen bereikt wanneer de autonome zenuw wordt gestimuleerd. Dit komt door het soort spiertest dat wordt gebruikt. Gedurende de hele dag moet een helder verlicht licht ongeveer zes voor het lichaam (de voorkant) en acht boven (de achterkant) worden gehouden. De wijsvinger van de linkerhand wordt van links naar rechts naar beneden gestreken en vervolgens naar boven gedraaid in de richting van de bovenarm.

Een zachte masserende beweging wordt gemaakt vlak boven het midden van de theoni-spier aan de basis van het sleutelbeen. Dit wordt gevolgd door het zachtjes schudden van de nek. Vervolgens worden het strelen en masseren gelijktijdig toegepast rond de achterkant van de nek. Dit wordt gevolgd door een zachte punt-masserende beweging. De bovenarm wordt gemasseerd tot aan de conditie van de vingertoppen van de andere hand. Dit wordt gevolgd door eenvoudige bewegingen van de biceps en triceps en vervolgens wordt met de linkerarm de gehele rug gemasseerd tot aan het huidoppervlak.

De schouder zal ongemakkelijk aanvoelen als de schouder uit de kom gaat. Er moet een zachte masserende beweging worden toegepast, gevolgd door een milde tot matige rekking van de spier. De spier moet in de gestrekte positie blijven, tenzij hij wordt afgewikkeld. Dan zal er zachtjes aan de spier worden getrokken.

De cranio-gordel wordt naar boven getrokken, waarna de spier wordt aangespannen om onnodige oprekking van de spier te voorkomen. Vervolgens wordt een zachte kneep toegepast waardoor de spier zich na korte tijd ontspant.

Een snelle en heftige vlaag van slagen wordt toegepast in de bovenrug, gevolgd door zachte manipulatie van de schouder, handen en armen, na een toename van spanning in de spieren. Drie diepe ademhalingen gevolgd door een paar zachte uitademingen met de spieren

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.