Hoe winkelen voor de beste aanbiedingen

Personal shopper

 

 

 

 

Dus, wanneer boek een personal shopper?

Omdat ik zo’n goede bron ben voor alles wat te maken heeft met bruiloften, ontbijten, lunches en verjaardagen, wordt er een beroep op mij gedaan om veel kleding voor mensen te kopen. Ik ben gespecialiseerd in mooie maatpakken voor mannen, maar ik voeg ook graag stijlvolle accessoires toe om een man er cool uit te laten zien.

Waarom heb je mijn hulp nodig?

U bent een drukbezette professional, getrouwd met een buitengewone vrouw, die een pak nodig heeft om naar het werk te dragen. U gaat ongeveer één keer per maand naar een club, waar uw afspraakje een pak draagt. U heeft met uw afspraakje afgesproken om te lunchen, maar hij wil zich beter kleden dan u voor mogelijk hield. Je bent laatst naar de juwelier geweest; hij leek een witte jurk te dragen, maar je denkt: “die look is te formeel voor vandaag, wat dacht je van een etentje in iets meer casual, zoals denim jeans en een tee shirt?”

Dit is precies waar ik het over heb. Ik help graag jongens die gewoon casual willen zijn, om er geraffineerder en aantrekkelijker uit te zien.

Je vraagt je waarschijnlijk af, hoe doe ik dit zonder een bril te dragen? Makkelijk, je volgt gewoon de regels! Allereerst begin je met meten. Je wilt je lichaam goed kennen zodat je kunt uitzoeken welke maat jurk je moet dragen. Dan ben je klaar om te gaan winkelen. Je weet al wat je probeert te vinden, van het vloermodel tot de huidige modetrend. Van daaruit kun je uitzoeken wat je wilt kopen.

Wat als ik u zou vertellen dat er een manier is om pakken, jurken en kledingstukken te vinden die bij een nieuwe modetrend passen, zonder dat u een ontwerper hoeft te vragen om een nieuwe look voor u te ontwerpen? Het is waar. Er is een manier om op de juiste manier te beslissen naar welke ontwerper je moet gaan, en wat je van de kleding mag verwachten.

Je moet nu wel weten dat ik van winkelen hou, en van de beste koopjes vinden. Maar soms, als er iets nieuws op de markt komt, winnen de ontwerpers het. Met iets als designer handtassen, kunnen deze in het begin moeilijk te vinden zijn, maar ze zijn beschikbaar.

Laat me je vertellen over een nieuwe manier van winkelen die ik heb ontdekt, en dit zou wel eens een revolutie kunnen betekenen voor je winkelervaring. Het heet Dagelijkse kortingen.

Je bent er waarschijnlijk aan gewend dat je zondagskrant bij je bezorgd wordt. Maar als je een krant zou krijgen vol met aanbiedingen, coupons en andere informatie, zou je je totaal niet bewust zijn van de aanbiedingen. Nu, is er weer een nuttige krant!

Het heet de Dagelijkse Kortingen Nieuwsbrief. Het is precies wat het lijkt-een dagelijks blad uitgegeven door een bedrijf met dezelfde naam. (Je moet wel zeggen wanneer je het geleverd wilt hebben.)

Ten eerste, elke uitgave heeft een korte beschrijving van de topaanbiedingen van de week. Het is geen volledige lijst, en dat is een deel van het plezier ervan. U kunt uren doorbrengen met het uitkammen van de informatie om de topaanbiedingen van de week te vinden op een manier die voor u comfortabel is.

In de middelste week van elke maand staat een overzicht van de beste aanbiedingen van de vorige maand. Deze kunnen winstgevend zijn als je weet wat je moet kopen! Bekijk het blad over koopjesjagen voor de populairste artikelen, en wees niet bang om te pronken als je iets ziet waar je gewoon niet zonder kunt.

En tenslotte, elke vrijdag geeft het bedrijf het ultieme koopje van de week vrij. Het is geen truc, en er zijn geen trucs. De basisregel is deze: als je iets wilt kopen, koop het dan in de allereerste week van de week.

De tropisc

Leave a Reply

Your email address will not be published.