Hoe kies je de juiste haakkatoen

Haakkatoen

 

 

 

 

 

Haakkatoen haalt zijn kracht uit verschillende bronnen. Katoenvezels zijn de meest gebruikte vezel ter wereld, goed voor naar schatting 60% van de katoenproductie. Katoen levert een grote verscheidenheid aan goederen op. Voor de productie van textiel gebruikt katoen maximaal slechts 4% van de landbouwgrond. Katoen gebruikt chemicaliƫn om de haren te vervrouwelijken, om de weerstand tegen insecten te verminderen en om de vezels absorberend te maken. Soms zijn kleurstoffen nodig.

In plaats van gewone katoen wordt de voorkeur gegeven aan haakkatoen met een hoog prestatievermogen, omdat er dan minder chemicaliƫn worden gebruikt. Katoenen sokken absorberen tot 3% van hun gewicht aan water, en houden de voeten lekker droog. Katoenen sokken van goede kwaliteit zijn bestand tegen schadelijke ultraviolette stralen. Katoen is comfortabel omdat het kan worden uitgerekt en weer in de oorspronkelijke vorm terugkomt. Schimmelvorming heeft geen invloed op katoenen sokken.

Waar kun je die krijgen? Cottons zijn erg goedkoop, maar u kunt ze ook op andere plaatsen op het internet kopen. De prijs hangt af van de opening/sluiting van de zaak, en ook van het materiaal en de stijl. Als u in bulk koopt, krijgt u korting op bulkbestellingen. Uw plaatselijke fabrikant is de beste bron van wat u wilt. Als de fles sok voor u is, hoeft u alleen uw stijl te kiezen: ballet, knielang, of kort. De prijs van uw fabrikant zal afhangen van het materiaal. U kunt een katoenen voetbedekking op het internet kopen, maar meestal kost het u $10 tot $20.qua van de kledingsfeer. U kunt een katoenen buis of een katoenen pad kopen. U kunt de koker en het wattenschijfje gebruiken om de schoenen aan te trekken om te voorkomen dat de handschoen aan de stof blijft kleven wanneer u uw schoenen aantrekt. Daarna hangt u het gewoon te drogen. Of u kunt het katoenen kussentje gebruiken om de broek aan te trekken in plaats van de schoen aan te trekken om vlekken te voorkomen.

Het is het beste om elke twee maanden nieuwe stof te kopen. Om verspilling tegen te gaan, moet u de kwaliteit van de stof vergelijken wanneer u nieuwe stof koopt. Als u koelere stof koopt, zal de kleur al bij de eerste paar wasbeurten merkbaar zijn. Als u een zachte, rijke kleur koopt, is om de zes maanden een warm strijkijzer nodig om vervaging te voorkomen. Als u uw katoen wast, keert u het binnenstebuiten en wast u het in koud water. Stop het katoenen stuk in de droger en let niet op de textuur; doe het gewoon in de machine. Gebruik geen wasmiddelen met bleekmiddel. Als u uw sokken aan het eind van de dag ophaalt en ze zijn nog steeds pluizig, betekent dit dat ze te zwaar zijn, of dat ze niet goed zacht zijn gemaakt. Gebruik een wasmachine die is ingesteld op het zachte programma. Als u de sokken echt zacht maakt, ga dan op de heetwaterwas.

Als u kunt, laat uw nieuwe sokken dan aan de lucht drogen. Gebruik een handdoek om ervoor te zorgen dat ze niet verschroeien. Als ze niet erg vuil zijn, kunt u ze aan een cederhouten hanger hangen om te drogen. Drogen in de droogtrommel is OK, maar het is een vergissing om deze methode te gebruiken als het om zwaar vervuilde sokken gaat.

De beste manier om latex zachter of losser te maken is met depillair of warm water. Gebruik ook zoet water wanneer u een paar zachte latex sokken wast, of een zwaar kledingstuk zoals een rok.

Met deze uitstekende tips lijkt uw garderobe alleen maar gekleder te worden met elk nieuw paar sokken dat u eraan toevoegt! U zult in staat zijn om deze fashion statements gemakkelijk en met vertrouwen uit te voeren. Naarmate uw zelfvertrouwen groeit in de lentezon, zult u misschien merken dat uw oude favorieten niet meer zo goed passen bij uw gevoel voor mode als vroeger. Maar geef niet op – misschien zie je de baby terug in de garderobe en besluit je dat het tijd is om je zaakjes op orde te krijgen! De sok hier is het modestatement aan het imiteren.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.