De geschiedenis van automatische

Pannenset goedkoop

 

 

 

 

 

 

Het kookgerei dat door restaurants wordt gebruikt, heeft aparte deksels. Dit is een Platinum lidmaatschap van restaurant leveranciers betekent dat ze zich bezighouden met de hoogste kwaliteit apparatuur. Elke restaurant levering, of het nu een goedkoop pannenset of ovengerei verkoopt, is in gelijkenis met de culinaire kunst om druk uit te oefenen op het kookgerei.

Vele jaren geleden – in feite in het midden van de 20e eeuw – waren er nog geen splitijzers te koop op de Amerikaanse markt. Eén fabrikant was zijn tijd echter ver vooruit. Neem het verhaal van hoe de (nu) iconische Burberry advertenties werden gemaakt.

Burberry kocht een kleermaker, broeken en hemden op een groothandelsmarkt en maakte zijn kenmerkende merkidentiteit in sterling zilver. Interessant is dat splitijzers in de jaren ’50 in Groot-Brittannië verkrijgbaar werden, maar nergens anders ter wereld een vrijstelling voor design kregen. Voor Burberry was design belangrijk. Om Knowic te worden, moest Burberry splitijzers maken die bij hun kenmerkende look pasten.

Zelfs na de Tweede Wereldoorlog, en de absolute verfijning van de elektronica in onze moderne keukens, bleef Burberry splijtijzers maken met in principe dezelfde output als voorheen. Dit is een verhaal dat velen, waaronder ikzelf, die beweren een perfecte smaak te hebben, weigeren te geloven. Burberry werd overgenomen door reclamebureau roshoff in advertenties, en de Smoking Shack nam Burberry ook over, vóór de eeuwwisseling. Het ligt dus voor de hand dat het voor Burberry niet mogelijk was om een vervorming te maken die kritisch was voor hun karakteristieke gladheid.

De Burberry splitters hebben, in tegenstelling tot de meeste die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, een kantelscherm. De gedachte hierachter was dat de kantelfunctie alleen in moeilijke situaties van nut zou zijn, en dat het feitelijke gebruik van het scherm dus beperkt zou zijn. Het moet gezegd worden dat het nuttig is, en niet alleen om de klanten te tonen wat zij willen zien.

Zoals bij alle mechanische horloges heeft Burberry de metalen kast niet snel losgelaten, en dat kon ook niet uit kostenoverwegingen. Afstappen van de volumineuze metalen kast zou een dure aangelegenheid zijn geweest. De fabrikant probeerde de tang om te draaien, maar dat mislukte. Uiteindelijk gaf men toe en begon men de tangen in plastic etuis te produceren, maar dat was nog steeds een schot in de roos, en men is nooit verder gekomen dan het Britse deel.

Welk type opwindmechanisme u aanschaft, hangt helemaal af van u en uw budget. Het heeft geen zin veel geld uit te geven aan iets waar u nooit ten volle profijt van zult hebben. Nogmaals, het moet gezegd worden dat het idee dat automatische horloges automatisch zijn, onzin is. De overgrote meerderheid van automatische horloges is mechanisch van aard, en wordt geleverd met een opwindmechanisme, dat het opwindwiel laat draaien, dat op zijn beurt de tijd laat draaien.

lees meeR:

Leave a Reply

Your email address will not be published.